Petfect
Iubesc noul meu telefon, cititorul de amprente functioneaza foarte bine, camera este minunata
imi place telefonul atat de mult incat va sugerez sa obtineti acest telefon, dar tineti cont de singura problema este durata de viata a bateriei mea este la 87%, dar restul este bun, fara probleme deloc ??2020?
Functioneaza foarte bine.
Am avut telefonul aproape o luna intreaga si pana acum nu am avut nicio problema, telefonul arata ca nou, functioneaza ca nou. Minunat peste tot.
imi place mult telefonul, dar uneori se blocheaza.
Totul este grozav, doar ca durata de viata a bateriei este naspa, dar am de gand sa cumpar o carcasa pentru baterie in care sa pun telefonul. in afara de asta, un telefon grozav
Functioneaza perfect pana acum.
a fost asa cum au anuntat fericit a facut afaceri cu ei
Returnat a vrut iphone plus imi pare rau
Iphone 11 pro smartmd
Iphone 13 pro preИ›
Smart iphone 13 pro
Iphone 13 pro rate fara dobanda
Iphone 13 pro max Moldova pret
Silver 13 pro
Este uimitor! in mod surprinzator, aceasta este prima data cand folosesc husa cu un portofel pe ea. Este foarte convenabil, mai ales pentru studentii cu carti de identitate. Pretul este, de asemenea, foarte ieftin. Am primit doua lucruri cu o singura comanda! imi place asta!
Cazul este meg sigur. Nu am nici o problema unica pentru a-mi incarca telefonul cu carcasa pe incarcatorul wireless. Portofelul este atasat puternic la carcasa. Pot pune cu usurinta 3-4 carduri si ceva bani in portofel. Foarte multumit de produs.
Este o husa buna pentru carcasa MagSafe Nu mi-a placut husa care vine cu ea, dar am propria mea husa Apple MagSafe, dar postul a fost foarte bun medicament acest lucru in loc de husa de 50 de dolari de la Apple
Ma bucur sa achizitionez acest lucru pentru iPhone-ul meu 13. tine pana la 3 carduri cu usurinta. Scoaterea cardurilor a fost un pic mai dificila la inceput. in general, o achizitie excelenta pe care o recomand sa o cumpar!
Sincer, aceasta este cea mai buna combinatie de caz + portofel de acolo. Este accesibil, dar, de asemenea, foarte solid. Am folosit-o de ceva timp si este o mare port zilnic.
Putin cam usoara, dar pana acum totul e bine.
Am vazut atat acest lucru, cat si versiunea Apple si nu este acelasi produs. Daca sunteti in cautarea a ceva mai ieftin, dar o alternativa la cheltuirea a 80 $ pe portofelul real, acest lucru functioneaza bine. Luand in considerare pretul, nu exista nicio problema cu acesta. De asemenea, husa in sine este frumoasa si subtire - o buna completare atunci cand este combinata cu portofelul, mai ales daca luam in considerare ca cele doua separat ar costa peste 150 de dolari.
Portofelul pe care l-am primit de la Apple arata uzat, asa ca l-am luat pe acesta de pe Smart.md si ma bucur ca am facut-o. La fel de buna calitate ca si originalul pentru mai putini bani si vine cu o husa de protectie foarte buna pentru a putea impiedica portofelul sa alunece!
Iubesc aceasta husa si portofelul. L-am comandat in culoarea roz si sunt foarte multumit de achizitie. Calitate excelenta. Portofelul este foarte sigur. Am folosit-o de cateva saptamani si sunt multumit de aceasta achizitie. Foarte recomandat!
www.smart.md/apple-iphone-13 13 Pro silver
Iphone 13 smartmd
Iphone 13 128 gb pret
Iphone 13 pro albastru
Moldova iphone 13
Functioneaza foarte bine pentru ca este reconditionat
Mare telefon! L-am iubit. Usor de utilizat. Dar, ca orice telefon folosit, are o durata de viata proasta a bateriei.
Am fost ridicol de nervos, cumparand acest telefon online, dar spre entuziasmul si usurarea mea, functioneaza perfect! Durata de viata a bateriei este destul de buna, nici pe departe la fel de proasta ca ultimul meu telefon, iar telefonul in ansamblu este in stare buna. De asemenea, primeste semnal mult mai usor decat ultimul meu telefon, ceea ce este minunat, nu ma asteptam la asta.
Folosesc telefonul chiar acum pentru a scrie aceasta recenzie totul despre telefon aproape ca parea nou-nout singura mea problema a fost ca bateria a venit cu o durata de viata de 81%, dar sunt sigur ca este doar norocul sortii, restul este impecabil id incredere in Smart.md suficient de mult pentru a cumpara altul
Produs bun, asa cum a fost anuntat nici o zgarietura ca si cum ar fi nou functioneaza perfect
Telefonul a fost livrat cu un protector de ecran de sticla care este o atingere placuta. Produsul a fost tot ceea ce ma asteptam, IOS spune ca sanatatea bateriei este la 88%, ceea ce este normal avand in vedere varsta sa, in general foarte multumit de achizitia mea. Cu siguranta voi cumpara din nou de la acest comerciant cand voi avea nevoie de un nou telefon.
iPhone-ul pe care l-am primit este in stare excelenta si functioneaza foarte bine pana acum
in stare excelenta ca produs de reinnoire, uzura foarte putin vizibila. Totul este bun.
Foarte multumit de achizitie!
Stare excelenta. Va multumesc foarte mult. imi place?